1. Sign-up to become a member, and most of the ads you see will disappear. It only takes 30 seconds to sign up, so join the discussion today!
    Dismiss Notice

Error Loading Forum (Topic Index, Pagination)

Discussion in 'Forum Help and Feedback' started by tempest21, Sep 21, 2018.

  1. tempest21

    tempest21 Stunt Coordinator

    Joined:
    Sep 1, 2018
    Messages:
    143
    Likes Received:
    52
    Trophy Points:
    10
    Real Name:
    Mark
    I've noticed a curious "glitch" when I'm browsing the forums. Since my interest in mainly "Movies" and "TV Shows" forums, I've noticed that when I click on "Movies", "TV Shows" and even when I click on the page number pagination inside the forum, the page always loads at the bottom of the forum index page.

    What I mean, is when I click on one of the pagination numbers at the bottom or top of the forum, it always loads at bottom of the forum as if I scrolled to the bottom of the forum index. It's annoying because I then have to always scroll up to the top of the forum index.

    I should note that I'm running Windows 7 and I'm using the latest update of Firefox.

    I should note that I don't experience this error when I browse other message forums, not even my own forums, where I use the Invision Power Board platform (IPB).
     
    Jeff Adkins likes this.
  2. Jeff Adkins

    Jeff Adkins Cinematographer

    Joined:
    Sep 18, 1998
    Messages:
    2,084
    Likes Received:
    234
    Trophy Points:
    1,610
    Real Name:
    Jeff Adkins
    I've been having the same problem as well. It's not affecting the "Blu-Ray & UHD" or some of the other pages here that I visit, but the "Movies" section is doing this. I'm on Windows 10 using Chrome as my browser.
     
  3. tempest21

    tempest21 Stunt Coordinator

    Joined:
    Sep 1, 2018
    Messages:
    143
    Likes Received:
    52
    Trophy Points:
    10
    Real Name:
    Mark
    I know, and the errors are all over the place. Sometimes clicking the forum link works correctly, other times it doesn't. Even when I'm inside the forum, and click on one of the forum page numbers in the pagination links, it always loads at the bottom. It's just annoying as hell. I'm just surprised that this hasn't been addressed before or been patched yet.
     

Share This Page

YoungBoy Never Broke Again | Fahrraddiebe | IS: Infinite Stratos